ADO Scoutingdag in de Haagse Sporttuin

Ado Scoutingdag in de Sporttuin De scoutingdag is na een jaar van afwezigheid gelijk weer druk bezocht door ruim 80 jongens uit de Schilderswijk. ADO Den Haag komt met het project Skills&School naar deze wijk om hun maatschappelijke betrokkenheid uit te stralen.

Van de negen scholen die meedoen in de Haagse Sporttuin zijn de jongens van groep 6,7 en 8 uitgenodigd om mee te doen op deze koude woensdagmiddag. Van ADO Den Haag waren er verschillende scouts en trainers aanwezig die er voor zorgden dat de jongens beoordeeld werden op hun samenspel, inzicht, techniek en tactiek.Uiteindelijk zullen er 16 jongens geselecteerd worden die de rest van het schooljaar in de Sporttuin extra trainingen zullen volgen onder leiding van een trainer van ADO Den Haag. Tevens zal er een wedstrijd van ADO bezocht worden en zullen er wat oefenwedstrijdjes gespeeld worden.Kortom een hele mooie gelegenheid om je als talentvolle voetballer in de kijker te spelen bij de enige profclub van Den Haag.
De organisatie is in handen van Stichting Breedactief in samenwerking met de verschillende gymmeesters en gymjuffen van de deelnemende scholen.