ADO Skills&School @ opening Cruijff Court

Op maandag 25 mei 2009 werd het Cruijff Court in de Schilderswijk geopend. Om het er allemaal extra feestelijk uit te laten zien waren de jongens van de ADO voetbalschool (Skills & School) die trainen in de Haagse Sporttuin uitgenodigd. Deze jongens krijgen in De Haagse Sporttuin extra training van Hassan Amhayi. Dit is omdat ze geselecteerd zijn voor de ADO voetbalschool. Natuurlijk zagen ze er spetterend uit in de mooie tenue’s die door meester Ruud geregeld waren bij ADO Den Haag. Eigenlijk zouden ze altijd wel in die shirts willen lopen!

Na een goede warming up en wat kleine oefeningen hebben de jongens ook nog een echt partytje gespeeld. Helaas was de tijd heel snel om en durfde eigenlijk niemand ons echt uit te dagen. Daarom hebben we het mooie veld maar weer verlaten en zijn we wat gaan drinken.
Na ons kwamen er nog wat demo’s en mocht uiteindelijk wethouder Sander Dekker het veld officieel openen. We hopen natuurlijk dat er een leuke samenwerking komt tussen de Sporttuin en het Cruijff Court, misschien wel een leuke voetbalcompetitie ofzo.

We ging pas om 5 uur weg, het was echt supergezellig!

(met dank aan Ton Groenendijk van HAAGwonen voor de foto’s)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord