Afsluiting Voetbalseizoen GSC Esdo

Van de website van GSC-Esdo:

“Het voetbalseizoen zit erop! Zaterdag 8 juni jl. was de afsluiting van het 1e voetbalseizoen voor de jeugd. Vanwege het oprichten van een dependance in De Haagse Sporttuin zijn we hierna uitgeweken. Een prachtige locatie in hartje Schilderswijk waar dagelijks een uitgebreid sportaanbod wordt aangeboden. 

Net als bij de opening van het seizoen werd deze dag druk bezocht. Onder de brandende zon hebben de vrijwilligers hard gewerkt om alles uit te zetten. Eerder in de week werden de kinderen in verschillende groepjes verdeeld. Elk groepje bestond uit 4 kinderen.
De groepen namen het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten. Zo waren er 2 groepen die tegen elkaar gingen touwtrekken, 2 andere groepen bestreden elkaar tijdens een parcours dat bestond uit: Skippyballenrace, kruiptunnel, race met de step, zaklopen en over een bank/balk lopen.
Een andere groep ging basketballen. Bij weer een andere groep werd het (voetbal) doel verdeeld in verschillende gaten, de kinderen konden dan punten scoren door strafschoppen in de gaten te schieten.
De overige groepen namen deel aan een voetbaltoernooi of stonden te stuiteren op het springkussen.

Ook voor de inwendige mens werd gezorgd; de vaders grilden naar hartenlust hamburgers, shoarma en Merquez-worstjes. De kinderen, ouders/vrijwilligers hebben een fantastische dag gehad.

Vanaf de opening tot de afsluiting was het één groot feest voor alle aanwezigen!
Namens alle kinderen wil ik het jeugdbestuur, Hassan Amhayi, vrijwilligers/ouders bedanken voor hun eindeloze inzet en enthousiasme waarmee deze dag georganiseerd is.

Speciale dank gaat uit naar de Haagse Sportuin Schilderswijk.
Jongens, geniet van jullie (school) vakantie en tot volgend seizoen.