Beachcourt Schilderswijk

Gedurende de gehele zomer ligt er in de Sporttuin Schilderswijk een echt beachvolleybalveld. Het Beachcourt Schilderswijk!

Woensdag 1 april wordt dit beachcourt officieel geopend door wethouder Rabin Baldewsingh samen met Europees Kampioen Beachvolleybal Madelein Meppelink en Marleen van Iersel. De openingshandeling zal plaatsvinden tussen 12:30 en 13:00. Een spetterende sportmiddag, georganiseerd door jeugdsportcoordinatoren en begeleid door studenten van het ROC Mondriaan, zal daarna volgen.

Buurtsporttoernooi.
Natuurlijk is de opening vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Echter, omdat het voorafgaat aan de sportmiddag en er een hele hoop kinderen in de Sporttuin aanwezig zijn, zullen we het totale aantal gasten een beetje in de gaten moeten houden. We hopen dan ook op uw begrip als we eerst wat mensen de Sporttuin uit moeten laten, voordat er nieuwe gasten naar binnen kunnen. De studenten van het ROC Mondriaan zullen u van harte welkom heten bij de ingang, of even opvangen met een kopje koffie of thee op het moment dat het net even wat te druk is.

Reserveren.
Tot en met oktober 2015 zal het zand in de Sporttuin liggen en kan er gebruik gemaakt worden door buurtbewoners of organisaties uit de wijk.
Neem voor het reserveren van het beachcourt contact op met de Sporttuin via 070-3882937 of via de contactpagina.