Heel Den Haag Sport!

Sporten zorgt ervoor dat je je goed voelt. Je wordt fit en krijgt meer energie. Los daarvan is sporten ook gewoon leuk! Alleen of gezellig samen, in de buitenlucht of lekker binnen.  Sport geeft je passie en plezier. Heb je nog meer redenen nodig om te starten? Wil je aan de slag met je goede voornemens? Dan moet je wel eerst weten welke sport het beste bij je past. En waar je die sport bij jou in de buurt kunt doen!

Onder het motto ‘Sport zit in iedereen’ voert de gemeente de komende zeven maanden campagne om meer Hagenaars aan het sporten en bewegen te krijgen. Ruim 30% van de Hagenaars sport weinig tot niet en bijna de helft sport met onvoldoende regelmaat. De campagne heeft als doel dat dagelijks bewegen en regelmatig sporten een vanzelfsprekendheid wordt voor álle Hagenaars.

Campagne
De komende maanden kom je de campagne overal tegen. We zijn in de hele stad zichtbaar via buitenreclame zoals een speciale tram, busreclame en driehoeksborden, en online via social media en advertenties op diverse websites. Ook is het speciale promotieteam op verschillende evenementen en op drukke plekken zoals winkelcentra aanwezig om Hagenaars te motiveren om te starten met sporten. Naast een brede publiekscampagne richt de campagne zich specifiek op vier doelgroepen die het minst sporten (vrouwen vanaf 25 jaar, mensen met een beperking, senioren en niet-westerse migranten).

Samenwerking
In de campagne trekken de gemeente Den Haag en Haagse sportaanbieders samen op om het sportaanbod op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen van niet-sporters.

www.heeldenhaagsport.nl