Voetbal toernooi 2008

Het voetbaltoernooi was een groot succes. Trainer Mohamed ( die op dindsdag training geeft in de Haagse Sporttuin) heeft samen met Abdelouaheb, Umit en Jeremy een ontzettend leuke middag georganiseerd.

Samen met de buurtvaders en de Sportbank werd er voor ongeveer 60 kinderen die normaal in de Sporttuin voetballen een toernooi georganisserd. Sommige teams werden gemixt, sommige speelden als schoolteam.


De uitslag na wat goede wedstrijden waar soms de spanning wel wat opliep werd goed bijgehouden en gaf uiteindelijk de volgende eindstand. 
Nummer 1: Startpunt A
Nummer 2: Ostade 
Nummer 3: Mix
Nummer 4: Ostade 
Nummer 5: Startpunt B

Met dank aan de scheidsrechters die ervoor zorgden dat jongens niet al te verdrietig werden als ze net een puntje minder hadden gescoord dan het andere team.

Deze dag was niet zo’n groot succes geweest als De buurtvaders en De Sportbank er niet als sponsor waren geweest. Wij danken hen dus heel erg namens alle jongens die meehebben gedaan en namens het publiek.

Verder willen we Monir( DJ-Mon-R) enorm bedanken want die heeft ons heel goed geholpen met de muziek (en de gave rookeffecten.)