Multiculturele Sportdag 2017

De Multiculturele Sportdag 2017 was een groot succes. 320 kinderen verlieten na een hele dag sporten de Sporttuin met blije gezichten, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en met een voldaan gevoel.

We willen heel graag 4 vestigingen van Albert Heijn uit Den Haag bedanken! Zij verzorgden de lunch en de versnaperingen voor meesters, juffen en alle begeleiders van het ROC Mondriaan. Deze begeleiders van het ROC Mondriaan – School voor Lifestyle, Sport en Bewegen hebben de gehele dag alle onderdelen en de groepjes begeleid.

Mede dankzij Fonds 1818 konden dingen die geld kosten betaald worden. Enorm veel dank daarvoor!
Tevens heeft het stadsdeel Centrum van de Gemeente Den Haagmeebetaald aan dit mooie initiatief waarbij kinderen uit heel Den Haag met elkaar zijn gaan sporten. #heeldenhaagsport!
De prachtige t-shirts zijn geleverd en bedrukt door Attentio Zeefdruk Den Haag. Heel gaaf om alle kinderen in de mooie shirts te zien lopen en daardoor heel makkelijk de teamindeling te kunnen maken.

Tot slot willen we de scholen van De Haagse Scholen bedanken die meegedaan hebben en hierdoor deze dag tot een succes hebben gemaakt!

En echt helemaal als allerlaatste bedanken alle kinderen nogmaals meester Nathan voor de supergave sportdag die hij georganiseerd heeft!!!