Renovatie Sporttuin van start

De Haagse Sporttuin Schilderswijk is na 16 jaar toe aan een renovatie. Niet een standaard vervanging van het kunstgras en het rechtzetten van wat hekjes. Nee, een heuse metamorfose tot Atletic Skills Model, Skillsgarden.

Een Skills Garden is een op maat ontworpen omgeving in de openbare ruimte om samen of alleen veelzijdig te sporten, spelen en bewegen. Om elkaar te ontmoeten, voor meer sociale cohesie, participatie en om te groeien. Van kleurrijke kunstgrasvelden, heuvels, toestellen, urban parken en courts tot en met natuurlijke speelgebieden.

Zo’n veelzijdig sportveld willen wij natuurlijk ook in de Schilderswijk!!

De verbouwing brengt wat overlast met zich mee, waarvoor onze oprechte excuses! Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via de contactpagina op deze website. Wilt u op de hoogte blijven, zoek dan snel ons account op Instagram op.
Uiteraard proberen we u ook op deze website op de hoogte te houden.

De crowdfundingpagina staat trouwens nog steeds open om, voor een kleine bijdrage, te kunnen zeggen dat u meebetaald heeft aan de realisatie van de nieuwe Sporttuin Schilderswijk. Door de prijsstijging voor materiaal zoals beton, kunststof en hekwerken en de lastige levertijden, is het bedrag dat de aannemer moet doorberekenen helaas net wat hoger dan het bedrag zoals we dat een jaar geleden berekend hebben. Helpt u mee om het tekort aan te vullen?