Atletiek

Atletiek is een oude sport waar de sporters  individueel of in groepen moeten presteren.
Atletiek wordt wel ‘de moeder der sporten’ genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Trainer: Mike Eelkema

Wil je graag naast de bestaande atletiek onderdelen ook wel eens vernieuwende onderdelen doen, die goed aansluiten bij atletiek? Dan ben je mij aan het juiste adres. Ik ben Mike Eelkema, jeugdsportcoördinator bij HAAG Atletiek sinds 2011.

Ik ben begonnen met atletiek op 6 jarige leeftijd en altijd er mee in aanraking gebleven. Van zelf beoefenen tot training geven aan jeugd zowel als senioren. Ik heb een grote liefde voor sport en actief bezig zijn, en breng dit ook met groot enthousiasme  in mijn lessen naar voren. In deze lessen staan plezier, ontspannen sfeer, samenwerken en jezelf naar een hoger niveau brengen voorop.

Ik geef in de lessen zoveel mogelijk atletiek, aangepast met wat er hedendaags goed bij deze sport past. Denk bijvoorbeeld aan Free Running, Parkoers en Bootcamp. Bij dit soort onderdelen gaat het ook om rennen, springen, werpen en je zelf naar hoger niveau tillen. De vernieuwing en aanbieden wat er bij de kinderen speelt vind ik een belangrijk aspect bij het sporten, dat mag niet genegeerd worden.

Kijk op het sportrooster wanneer ATLETIEK gegeven wordt!