Powertraining

Powertraining

Onbevreesd en positief de wereld in kijken, stevig in je schoenen staan en lekker in je vel zitten. Of je nu kind, puber of volwassen bent, we zijn allemaal op onze eigen manier op zoek naar geluk. Met kracht en zelfvertrouwen kun je heel veel bereiken!

Helaas beschikt niet ieder kind over dezelfde dosis kracht of zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld omdat ze onzeker zijn. Of gepest worden. Ze vinden het lastig om voor zichzelf op te komen of hebben moeite met vriendjes maken.

Op dinsdagmiddag is er twee uur achter elkaar Powertraining. Van 15:30u – 16:30u is dit voor jongens en meisjes van groep 2 tot en met 5.
Het tweede uur is speciaal voor meisjes van groep 6, 7 en 8.

Niet elk meisje voelt zich even veilig op school of op straat. Als je jezelf leert verdedigen zou je dit gevoel kunnen veranderen!
Speciaal voor meiden hebben we een training in zelfverdediging ontwikkeld die je in 10 lessen de basis leert van (kick)boksen en judo.
Door middel van eenvoudige maar effectieve technieken leer je voor jezelf opkomen en neemt je kracht en zelfvertrouwen gegarandeerd toe.

Natuurlijk is plezier in wat je doet belangrijk dus doen we ook verschillende spelletjes tussendoor.
Er zijn, behalve de trainer, geen jongens aanwezig dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Interesse? Schrijf je dan snel in! De lessen starten dinsdag 13 september.

Trainers: meester Rian en meester Justin

Kijk op het sportrooster wanneer POWERTRAINING gegeven wordt!