Tennis

Tennis

Wie zoekt er nou niet een uitdaging? Met tennis zijn er vele uitdagingen mogelijk. Je kan hierbij denken aan de controle over de bal, de langste rally spelen, de hardste service slaan of het winnen van een wedstrijd.

Trainer: Ivo van Boheemen

Door deze vele uitdagingen is tennis vanaf je vijfde jaar een geweldige sport om te beoefenen.  Op elk niveau is het leuk om deel te nemen aan tennis.
Zelf ben ik begonnen op mijn vijfde levensjaar en heb ik 13 jaar intensief getraind. Tennis past bij mij omdat we dezelfde competenties bevatten. Zoals eerder is beschreven is tennis uitdagend en hou ik ook zelf van een uitdaging. Het niet in problemen denken maar in oplossingen is ook iets wat bij tennis voorkomt. Tijdens een wedstrijd komt het vaak voor dat je in de problemen wordt gebracht door je tegenstander, om toch als winnaar uit de strijd te komen ben ik dan altijd op zoek naar een creatieve oplossing.

Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring met het geven van lessen. Door het gevarieerde programma en een enthousiaste manier van lesgeven hebben al veel kinderen op een positieve manier kennis gemaakt met het fantastische spel tennis.

Kijk op het sportrooster wanneer TENNIS gegeven wordt!